Two Ways

Yksi maa, yksi taistelu, kaksi kansaa

Maailman ulkomuoto ja maasto


Two wayssa on monenlaisia paikkoja, mutta yhtä asiaa on sieltä turha etsiä: Nykyaikaista Citya.

Twowayssa on kaksi pääkaupunkia: Lightly ja Darkly, tutummin Pimeyden klaanin ja Valon klaanin kaupungit. (Ne nimetään myöhemmin, mutta Darky tai Rose eivät ole vielä paneutuneet asiaan, sillä maa on vasta luotu Darkyn takia) Ne ovat maan keskuksia. Lightly on hyvä paikka asua, mutta kauppamahdollisuudet siellä ovat huonot ja tavara kulkee huonosti sinne. Darkly on puolestaan hyvä kauppapaikka, mistä löytää yleensä tarvitsemansa ja kohtuuhintaan. Asuinpaikkana se ei ole hyvä, sillä siellä rakennukset eivät ole mitäänkivoimpia paikkoja asua.

Pienemmät kylät:

Darkmoon- Darkmoon on pienempi kylä Pimeyden klaanin alueella ja siellä paikkoja valvoo Elise Vouze (Nimi on outo, tiedän).  Kylän keskiaukiolla on pieni suihkulähde, joka on kunnioitus Darkylle. Kaikki kokoontuvat kerran päivässä tälle lähteelle ylistämään ruhtinatartaan ja pyytävät häntä näin olemaan armollinen kylälle. Elise on Darkylle etäinen, mutta onnistuttuaan tappamaan useita Valon klaanilaisia suuremmassa kahakassa hän nousi kylän johtoon. Elisen esittely tulossa Random-osioon!

Lightsun-Lightsun on pienempi valon klaanin kylä, jossa asioita valvoo Merili Tamm, Rosen luotettu työntekijä. Kylästä tulossa lisää. Merilin esittely tulossa Random-osioon!

 

Rajat:

Klaanien rajat: Klaanien alueilla ei ole erityistö rajaa, paitsi sen reunoilla tuntee synkkyyden tai hyvyyden henkisesti.


Väliseutu- Väliseutu ei ole kummankaan klaanin omistuksessa, eli se on vapaa kaikille. Väliseudulla on monia nimityksiä, kuten vaikka Välimaa. Alempana on enemmän Väliseudun maastosta.

Väliseudun paikkoja:

Joki- Joki, joka virtaa Pimeyden klaanin, Valon klaanin ja Väliseuden halki. Sen alkupistettä ei tiedetä, eikä myöskään loppupäätä. Virta kulkee kohti aurinkoa, eli kohti Valon valtakuntaa. Vesi on aina kirkasta ja raikasta, mutta talvella sitä peittää paksu jää.(Siis jos talventakoja onnistuu pääsemään twowayhin.)

Niityt- Välimaalla on useita kauniita niittyjä.

Create a Free Website