Two Ways

Yksi maa, yksi taistelu, kaksi kansaa

Tässä on hiukan maan "Taruista/tarueläimistä". Legendat ovat omassa osiossaan. 

Ihminen- Taruolento, jonka uskotaan olevan vain satu ja esimerkki luonnon satuttamisesta lapsille. Darky ja Rose eivät myöskään usko ihmisiin.

 

Vanhimmat

Tässä sitten hiukan tietoa niistä vanhimmista, eli jumalallisista olennoista, joista koko soppa alkoi:

Vuodenajoilla on omat jumalansa. Näitä jumalia ei twowayssa palvota, mutta yleensä on tapana tietää paikallisista jumalista.

Winterin valtaamat ruumiit:

Winter-Nimensä mukaisesti talvi. Kotoisempia nimityksiä ovat pakkasukko ja talventakoja. Talventakoja on miespuolinen olento. Hänellä ei tarujen mukaan oleihmishahmoa, eikä hän siis kykene sen mukaan tuntemaan ihmisen tunteita, mutta kerran se varasti ihmisen ruumiin ja tapasi Lunan ja Rosen. Talven takoja ihastui Roseen, mutta hänet kuitenkin karkoitettiin ulos ihmisestä ja vieläkin talventakoja odottaa taivaalla, että talvi pääsisi twowayhin ja hän pääsisi kohtaamaan Rosen ja kuka tietää? Kenties saisi vielä jääkuningattarekseen. Winterillä ei ole oikeaa ruumista, joten hänen ulkonäöstäkään ei ole paljon kerrottavaa. Voisi sanoa sen muistuttavan myrskyä.

 

Sunder-  Kesän ja kevään jumala. Sunder on jumalista se, jonka jalat ovat aina kaikista korkeimmalla pilvellä. Hän ei välitä paljoakaan velvollisuuksistaan jumalana ja sen takia joskus on talvikin jäänyt liian pitkäksi aikaa paikalleen. Two wayssa on Sunderilla vaikutusta, sillä hän luo vuodenajat Brondin kanssa. Brondista alempana. Sunderin kutsumanimenä toimii Sunny ja Kesänainen.

 

Brond- Brond on syksyn jumala. Hänellä ei ainakaan vielä ole kutsumanimeä. Hän on miespuolinen. Hän on voimakas ja uskoo enemmän toisen sisimpään kui toisen voimaan.

 


 

 

Avatarit

Minulta on kysytty, mistä saa avatar-kuvia foorumiin. No, täältä olen ottanut omani Rosen kanssa.

Avatareja Foorumin tarjoajilta (Löytyy myös hymiöitä, liikkuvia avoja yms.)

Tiivistetty idea

Eli idea tiivistettynä, jos et viitsi harkita liittymistä ennen perustietoa.

Juoni: Kaksi siskosta asui aikoinaan maagien kanssa heidän ulottuvuudessaan, mutta ulottuvuuksien valvojat, Vanhimmat vielä hämäristä syistä kutsuivat nuo kaksi luokseen. (Syy saattaa olla se, että yksi Vanhimmista rakastaa toista siskosta) Vanhimmat antoivat kaksikolle suuria voimia, jotta nämä voisivat liittyä heihin ja auttaa rajojen valvomisessa. Toinen siskoksista, Luna, joutui eräällä matkalla Pahan vangiksi ja häneen istutettiin pahan siemen. Näin Lunasta tuli paha ja hän otti tehtäväkseen tuhota Vanhimmat. Hän onnistui jo tuhoamaan monia Vanhimpia, kunnes viiveiset Vanhimmat Rosen, toisen siskoksen kanssa loivat uuden ulottuvuuden, Twowayn. Luna houkuteltiin sinne ansaan, eikä hän taikojen takia päässyt pois. Luna muutti nimensä Darkyksi ja alkoi vihaamaan siskoaan. Darkyn seuraajia ovat Pimeyden klaanin jäsenet. Valon klaanin jäsenet ovat Rosen kannattajia. Klaaniin pääsee hakemuksella, kun hakemisesta ilmoitetaan.

Nämä siskokset siis taistelevat voimillaan ja sinun tehtäväsi on joko tuhota kaikki tai luoda uutta. Onnea. Kysy ihmeessä vieraskirjassa jos on asiaa... Tai ei ole asiaa

Create a Free Website