Two Ways

Yksi maa, yksi taistelu, kaksi kansaa

Onnea palkkion saajille!

Eli tänne laitan kaikki palkinnot, joita jotkut ovat voittaneet.

Valerie

Kävelit kohti Valon maita, kun sinua vastaan tuli mies. Mies oli räsyihin pukeutunut, humalassa ja hän nappaa taskustaan puukon. Mies hyökkää kimppuusi, mutta onnistut väistämään nopeasti. Yrität lyödä miestä nyrkillä, mutta mies onnistuu horjumaan pois nyrkkisi tieltä. Mies yrittää puukottaa uudestaan ja saa tehtyä käsivarteesi pienen naarmun. Verta tulee vähän, mutta et jää kauhistelemaan sitä ja tinttaat miestä naamaan niin, että mies menettää tajunsa. Et viitsi tehdä miehelle muuta, mutta käytät tilaisuuden hyväksesi ja tutkit hänen taskunsa. Taskussa oli riipus ja ottaessasi sen käteen huomaat sinisten kipinöiden parantavan nirhaman käsivarressasi. Laitat korun kaulaasi ja jatkat matkaasi hyvin mielin. (Riipuksen kuva on magia-osiossa)

Nightmoon

*Kävelit ihmeissäsi Twowayssa kun saavuit välimaalaiseen kylään. Kompastuit johonkin ja katsot ärtyneenä taaksesi. nouset nopeasti ja näet takanasi vanhan eukon. "Olet rohkea, tyttöseni, mutta se voi koitua kuolemaksesi..." Nainen näytti alkavan haaveilla ja sinä yritit lyödä häntä. Hän väisti sen yllättävän nopeasti ja nappasi kiinni kädestäsi. Hän aukaisi nyrkkisi ja laski sille kaulakorun."Ota... Niin kuolema on askeleen kauempana." Nainen katosi ja jäit yksin paikoillesi. Poistuit kylästä sinne minne lähdit ja jäit tutkimaan korua. Sait selville, että se oli perusparantava amuletti ja laitat sen tyytyäisenä taskuusi.*

(Kuva korusta magiaa-osiossa)

Aqua

Kävelit valon klaanin alueella erään vartijapojan kanssa, kunnes poika punastellen julkaisi: "Minä todella pidän sinusta. En haluaisi, että sinuun sattuu. Ota tämä." Hän ojensi sinulle riipuksen, joka sisälsi parantavia voimia. Otat korun iloisena ja ripustat sen kaulaasi. poika oli harvinaisen iloinen reaktiostasi.

Twoway

Klikkaamalla palkintoa pääset Awardin järjestäneelle sivustolle. Ilmoitathan virheellisistä linkeistä?

Ensimmäisen Awardin tulos, johon olemme osallistuneet (21.2.2008):


Toisen awan tulos. (2.3.2008):


Create a Free Website