Two Ways

Yksi maa, yksi taistelu, kaksi kansaa

Kysymyksiä ja Vastauksia

Mikä on roolipeli?-Roolipeli on kuviteltu peli, jossa jokainen kirjoittaa vuorollaan hahmonsa tekemisistä. Eli roolipeli on ikäänkuin suuri tarina, johon kaikki voivat vaikuttaa.

Voinko olla ylläpitäjä/moderaattori?- Et, sillä ylläpitäjinä ovat vain Darky ja Rose. Moderaattoriksi voit ehkä päästä, jos olet pelaillut paljon ja kauan, olet kokenut ja olet Darkyn tai Rosen luotettu.

Hahmoni on twowayn paras ja nyt se suistaa Darkyn/Rosen vallasta ja tekee kaikista orjiaan.- Ei muuten varmana tee! Tässä pelissä Darky ja Rose ovat voimakkaimmat olennot, eikä heitä noin vain syrjäytetä. Lue ohjeet ja huomaat, että Darkylla ja Rosella on omivana ominaisuutena paljon "extravoimia".

Teen hahmoni esittelyä ja sain idean, että se on Pimeyden klaanin komentaja!- Ei! Hahmosi täytyy saapua jostain muualta tähän maahan ja siten edetä elämässään. Muistakaa kaikki, että hahmonne ei ole voinut asua ikuisesti tässä maassa, sillä se luotiin aikoinaan Darkyn vankilaksi. Sinne siis kenties rikkinäisistä portaaleista eksyneet ihmiset ovat saattaneet päätyä tähän maahan ja itsekkin jääneet sen vangeiksi. Maasta ei voi poistua, sillä muuten Darky olisi jo paennut!

Hahmoni on Rosen kadonnut sisko!- Ei, sillä siskoksilla ei ole muita sukulaisia pelissä. Ainakaan vielä siis. Mutta ME valitsemme luommeko sukulaiset itse vai emme, eli ilman lupaamme ei tehdä Darkylle ja Roselle sukulaisia.

Hahmoni osaa telepatisoida, kung fua ja on muutenkin paras kaikessa!- Ei, sillä hahmosi mielellään oppisi asioita Twowayssa. Lisäksi jättäisimme mielellämme pois kaiken ninjailun, sillä olen katsonut joitain pelejä ja tullut siihen tulokseen, ettei täällä tarvita niin sanottua "hopeanuoli-fanailua".

Miten hahmoni tuli Twowayhin? - Siitä alempana. 

Säännöt löytyy foorumista. Älä edes yritä liittyä ilman, että luet ne!

 

 

Roolien kirjoittaminen

Tässä on ohjeet pelaamiseen:

Kirjoittaminen

 

Täällä on kirjoitusneuvoja.

Tekeminen: *-merkin väliin.

Puhuminen: "-Merkkien väliin.

Ajattelu: näin.

 

*Darky käveli*- Missä Darky käveli?

*Darky käveli palatsissaan*- Minne hän käveli? Miten hän käveli? Miksi hän käveli?

*Darky käveli lähes äänettömästi kohti valtaistuinsaliaan, jossa hänen vakoojansa odotti häntä*- Millainen ympäristö on?

*Darky käveli lähes äänettömästi mustia lattioita pitkin kohti suurta ovea, joka johti suoraan valtaistuinsaliin. Hänen vakoojansa odotti jo valmiina siellä valmistautuen kertomaan raporttinsa. Darky hymyili ilkeästi kun huomasi ulkona satavan.*- Miksi hän hymyili sataessa?

*Darky käveli lähes äänettömästi mustien hiuksien liehuessa kohti tummaa ovea, joka veisi hänet valtaistuinsaliin. Hän katsoi ulos ikkunasta ja näki sateen ropisevan hiljaa maahan. Hän hymyili ilkeästi, sillä hän tiesi olevansa vahvempi sateella ja myrskysäällä kuin auringon paistaessa.*- Tämä on vielä liian lyhyt yhdeksi rooliksi, mutta kun tarina etenee, on rooli automaattisesti pitempi. Voit itse keksiä kuvailuun jatkoa ja toivon sinun käyttävän laajasti mielikuvitusta. Käytä kuitenkin järkeäsi ja ajattele sopiiko se sinun juttusi Twowaysin maailmaan.


Kirjoitat siis siitä, mitä hahmosi tekee sillä hetkellä. hän voi vaikka herätä aamulla ja jää jonnekkin metsään yksikseen, jolloin toinen hahmo voi tulla luoksesi. Hän puhuu sinulle ja vastaat hänelle roolissasi. Epäselvää, vai mitä? Jos tarvitset enemmän apua, kysy rohkeasti vieraskirjassa, kirjoita foorumiin tai laita postia tuonne: pretty1@luukku.com

 

Twowayhin tulo

Minulta on kysytty, miten Twowayhin tullaan. Tässä yksi versio ja sen jälkeen pikkuriikkistä faktaa.

(Tätä hahmoa ei ole olemassa. Kuviteltu maagi, joka muuttuu kotkaksi. huom. Älä kopioi tätä esimerkkirooliksi!)

*Lensin kotkana taivaalla. Taivas oli sininen ja nautin ilmavirrasta. Samassa näin edessäni häämöttävän lilan pyörteen. Sen kita ammotti suurena ja katsoin sitä ainoasta suunasta, mistä sen pystyi näkemään. Lensin lähemmös aukkoa. Tuo ei ollut tuossa äsken. Aukko alkoi vetää minua sisäänsä samalla pienentyen. yritin pyristellä, mutta turhaan. Se imaisi minut ja jouduin sen pyöritykseen. Kaikkialla oli spiraaleja ja muita kuvioita. Kaikkialla pyöri. Yhtäkkiä olin taas ilmassa. Räpytin siipiäni ja laskeuduin maahan pyörällä päästäni. katselin ympärilleni. Olin oudossa kuusimetsässä ja kaikkialla oli hiljaista. muutuin ihmishahmooni ja lähdin varovasti kävelemään metsän uumeniin.*

Faktaa:
-Hahmot päätyvät tähän maailmaan Twowayn taikaan tulleiden säröjen kautta. säröt pysyvät auki vain pari sekuntia ja sulkeutuvat sitten. Näitä aukkoja ei synny Twowaysta muualle vaan muualta Twowayhin.
-Kun hahmosi tulee maahan, et voi käskeä Rosea tai Darkya tekemään mitään. Voit vaikka tavata jonkun normiasukkaan ja haastatella häntä. Tällaisten sivuroolien hahmojen keksiminen ja ohjaus sallittu!
- Välimaa, jonne hahmosi ilmestyy on valtava alue ja täten et voi nähdä Valon ja Pimeyden klaanin aluetta ilmestyessäsi. Huom. Tarkoitav VALTAVAA aluetta.

Create a Free Website