Two Ways

Yksi maa, yksi taistelu, kaksi kansaa

Magia

Twowayn maassa on paikka, jossa on pienillä samettityynyillä kiviä. Nämä kivet ovat kaikki omanvärisiiään ja toimivat omalla tavallaan. Pääset mukaan näkyyn, jossa pääset tutustumaan näihin kiviin.

Kun Twowayta vielä luotiin, sinne asetettiin 7 kiveä. Luotiin paljon maagisia voimia suojaamaan näitä kiviä Darkylta, mutta myös Roselta, sillä pelättiin, että Rose muuttuu myös Darkyn kaltaiseksi. Kahdeksas on Darkyn luoma ja täten hänen hallussaan, niinkuin yhdeksäs kivi Rosen.

Kävelet pitkin tummaa käytävää. Ilmassa leijuu ikitulta, joka ei koskaan saamu, mutta valaisee loistavasti. Käytävällä on muuten pimeää, mutta näet kuitenkin kulkea eteesi. Saavut ovelle, joka suorastaan huokuu maagista energiaa. Avaat oven varovaisesti ja katsot sisään. Astut huoneeseen ja näet punaisilla samettityynyillä kauniita kiviä. Jokainen on omanlaisensa.

Ensimmäinen kivi: Tuli- Punainen kivi, jonka sisällä huokuu lämpimiä liekkejä. Koskettaessaan kiveä tuntee lämpimän välähdyksen sisällään ja saa "kielten lahjan". Kosketuksen jälkeen sisälläsi sydämessäsi asuu ikuinen liekki, jolle puhumalla voit saada sen tekemään asioita puolestasi. Yksi tapa on Esim: Kutsun sisälläni roihuavaa ikuista liekkiä. Anna minulle valta ja voima käyttää liekkiäsi. Sitten osoitat jotakin kohdetta ja sormenpäästäsi sinkoutuu liekki kohti kohdetta. Tämä tulen puhuttelu kuitenkiin tapahtuu mielessä, eikä pelatessa sitä tarvitse kirjoittaa välttämättä. Tuli ei kuitenkaan tottele jos kohtelet sitä ylimielisesti. Muista. Elementit voivat käyttää sydäntäsi hyväkseen. Jos suututat tulen sisälläsi, se saattaa saada vanhat vihasi korventamaan sinua sisältä päin. Tulta sisällään voi kuitenkin käyttää monin eri tavoin.

Toinen kivi: Maa- Vihertävä kivi, jonka pinnassa on hiukan sammalta. Koskettaessasi kiveä tuntuu kuin sydän olisi liian raskas, mutta sen jälkeen sydämesi ei lähde leijumaan, vaan pitää jalkasi tuhdisti maassa. Koskettaessasi kiveä saat myös "kielten lahjan", mutta sillä voit puhutella vain maata sydänmessäsi. Maan vankka vakaus auttaa sinua selviämään elämän huimimmistakin käänteistä. Mutta muista jos käytät maan voimia väärin voi olla, että putoat itse kaivamaasi kuoppaan etkä pääse enään ylös, joten varo.

Kolmas kivi: Ilma-Vaalean harmaa kivi, jonka ympärillä kiertää pieni pyörremyrsky. Kun kosketat kiveä, tunnet kuinka ruumiisi muuttuu kevyemmäksi ja huolesi häviävät. Suhtaudut asioihin kevyemmin ja et murehdi liikoja. Saat myös "kielten lahjan", jonka avulla voit kutsua sisälläsi olevaa ilman henkäystä, minkä avulla voi luoda pieniä tuulen puuskia ja luoda hiekka myrskyjä, mutta sinulle voi käydä huonosti jos kohtelet sitä väärin. Voi olla, että kohta et tunne itseäsi, sillä tuuli on hyvin ailahteleva ja nostaa suuttuessaan pahimmat puolesi esiin.

Neljäs kivi: Vesi- Sinertävä kivi, joka on pinnalta märkä. Kun kosketat sitä saat myös "kielten lahjan", jonka avulla voit luoda pieniä vesi palloja. Mutta muista kohdella vettä hyvin sillä jos suututat sen menetät ikuisesti yhteytesi siihen ja voit olla varma, että kaikki myrskyt ja saateet seuraavat sinua koko loppu elämäsi. 

 

Viides kivi: Yö- Musta kivi, jonka sydämessä loistaa pieni kuun sirppi. Kiveä koskettaessaan saa lahjan, jolla voi puhua ikuiselle yölle ja pimeydelle sydämessään. Pimeys ja yö voivat kuitenkin pesiytyä mustan sielun omaavaan sydämeen. Puhuttelemalla pimeyttä/yötä voi tehdä erikoisuutena "puhtaan pimeyden"-iskun, jolloin luot käsiesi väliin mustan pallon usvaa. Tämä on TwoWayn vaarallisin ja eniten taitoa vaativa voima, joten sen tekemiseen tarvitaan hiukan kokemusta ja taitoa. Yö on voimakas ja siksi sen kanssa tulee olla varovainen tai se vie sinut ikuiseen pimeyteen.

Kuudes kivi: Päivä- Tämä on turkoosi kivi, jonka sisuksissa paistaa näkyvästi aurinko. Kiveä koskettamalla voi puhutella valoa/päivää, joka jää valaisemaan sydäntäsi pimeynäkin hetkinä. Ikuisen päivän suomilla voimilla voi tehdä erikoisuutena "puhtaan valon"-iskun, joka on kirkasta sumua käsiesi välissä (ks.Puhdas Pimeys).Valo on tunteellinen ja siksi sitä ei kannata pyytää tekemään mitään pahoihin tunneperäisyyksiin. Päivän/valon voima on myös voimakas ja siksi silläkin on korkeita tasovaatimuksia asuinsydämestään.

 

Seitsemäs kivi: Twowayn voima- Twowayn voimallinen kivi poikkeaa hiukan muista. Se antaa paljon pieniä "lahjoja", eli taitoja. Nämä taidot voivat olla vaarallisia tai erittäin hyödyllisiä, mutta silti ne vaativat paljon energiaa. Twowayn maan suoma voima sisältää seuraavat erikoisuudet:

-Voiman siirto-Jos koskettaa toista, voi siirtää elämänvoimaansa toiseen. Tämä on kuitenkin hengenvaarallista voimansiirttäjälle, ellei hän ole kokenut ja tarpeeksi voimakas. Kosketat siirtokohdetta ja ruumiistasi poistuu valkoisia tai mustia kipinöitä, riippuen onko siirtäjä hyvän vai pahan puolella.

-Näkymättömyys- Suljet silmäsi ja lausut mielessäsi sanat "Älkää nähkö minua." Silloin maaginen suoja estää muita näkemästä sinua. Tosin et voi käyttää tätä taistelussa, sillä näkymättömänä et voi käyttää muita taikojasi.

-Sielun irroittaminen- Suljet silmäsi ja työnnät mielesi ulos ruumiistasi. Tämä on vaikeaa ja sitä täytyykin siis harjoitella. Loppujen lopuksi se ei ole mahdotonta. ruumiisi jää siihen asentoon kuin olet poistuessasi ruumiistasi, eikä vanhene yms. Pystyt siis sielullasi kävelemään. Älä kuitenkaan katso itseäsi (Siis sieluasi), sillä silloin palaat takaisin ruumiiseesi ja saat pääsi pahasti pyörälle pariksi päiväksi. Jos haluat takaisin ruumiiseesi, sano mielessäsi "Herää". Sielua ei voi nähdä eikä koskettaa, mutta se ei voi tehdä myöskään mitään. Jos sielun ruumiin tuhoa, jää sielu ajelehtimaan ikuisiksi ajoiksi maan päälle. Tosin jos joku toinen jättää ruumiinsa yksin, voi sielu mennä toisen ruumiiseen tuskallisen kivuliaasti.Kahdeksas kivi: Pimeys- harmahtava kivi, jonka sisällä on mustaa usvaa. Koskettamalla kiveä saat käyttöösi Pimeyden klaanin voiman, Pimeyden, jonka avulla voit luoda pimeydestä ja Varjoista kaikkea kivaa vastustajiesi päänmenoksi. Esim. Varjon haukan. Varjon haukka voi muodostaa pienoisen räjähdyksen tai muuta mitä nyt keksitkään kohtuuden rajoissa. Huom. Varjon haukka koostuu siis usvasta eikä vastaa oikeaa lintua. Lisäksi voimalla on vastine kaikille neljälle voimalle: tulelle, vedelle ilmalle ja maalle. Tuli: Esim. Mustaa tulta. Vesi: Pystyy luomaan mustan pyörteen. Maa: Kuihtuneita juuria maasta Ilma: Mustaa sumua, joka häiritsee vastustajan näkökenttää. Oikeat voimat ovat näihin verrattuna hiukan heikompia, sillä niihin on liittynyt myös varjot.


Yhdeksäs kivi: Valo-Vaalea kivi, jonka sisällä on valkoista sumua. Koskettamalla kiveä saat käyttöösi Valon klaanin voiman, Valon, jonka avulla voit käyttää valoa ja valkeutta hyväksesi. Yksi näistä on Esim. Valon kotka, joka vastaa varjon haukkaa valkoisena. Myös kaikille neljän voiman vastineelle on vastine, mutta valkoisena tai vaaleana. Juuret ovat tuoreita, mutta yhtä vahvoja kuin kuihtuneet.

Riipukset- Riipukseen voi siirtää energiaansa. Energian voi sitten myöhemmin käyttää parantavana voimana. Useimmat olennot eivät omaa riipuksia muuta kuin onnea tuovina kapistuksina, mutta Twowayn voimalliseen kiveen koskeneet voivat siirtää sen hetkistä energiaansa "säilöön" riipukseen.

 

 

Kuvia eri iskuista:

 Varjon haukka

 

 

 

Puhdas pimeys

Kuvia riipuksista:


  Tässä on kuva alkeellisesta ja yksinkertaisesta riipuksesta. Siihen varastoituva parantava voima on keskikertaista,eikä siis maailman tehokkainta. Parantaa n. yhden puhtaan pimeyden aiheuttaman vahingon verran, jos isku on osunut täydellisesti.

Create a Free Website