Two Ways

Yksi maa, yksi taistelu, kaksi kansaa

Linkit meille

Tänne laittelemme bannereita eli mainoskuvia, kunhan saamme niitä valmiiksi. Alempaan osioon tulevat kaikki meitä linkittäneet. Laitathan ilmoituksen, jos olet linkittänyt meitä vaikka vieraskirjaan.

Linkit muualle


Tänne tulevat kaikki ne, jotka ovat linkittäneet meidät. Laitamme myös pientä arvostelua paikoista ja tietoja siitä, jotta teidän olisi helpompi niitä katsella:

-RoPe.net


Y-työ:

House gin (Hopeanuoli-roolipeli)

Omistajan esittely: House Gin on GDW roolipeli. Roolipeli perustettiin 21.9.2006. Webmasterina toimii Jenkotsu.

Arviomme: Kaunis ja selkeä ulkoasu ja mukava webmaster. vaikka ideahan on peräisin hopeanuolesta, on silti peli hyvin vapaamuotoista ja hahmolle löytyy tuhansia vaihtoehtoja elää.

Arvosana: 9

Muuta: Darkyn, eli minun hahmoni on Sabishii siellä ja Rosen on Kizaru. Paikka on selvä ulkoasultaan ja omistaja päivittää paikkaa reippaaseen tahtiin. Toivon vain menestystä tuolle roolipelille. House gin on linkittänyt meidät takaisin. Olemme nyt y-työssä.Vuhkennu  (virtuaalikenneli)

Omistajan esittely:  Vuhkennu on ollut jo olemassa vuoden 2007 alusta alkaen, mutta välissä lopetti kun kaikki linkit oli pilattu, mutta nyt se on taas palannut! Vuhkennussa hoidetaan koiria, niinkuin varmaan tiedättekin jo
Ja Vuhkennussa on ollut aina reilut säännöt kaikkia kohtaan...

Arviomme: Hieno kenneli! Itse viihdyn enemmän kaohoitoloissa, mutta tuo kenneli on hieno paikka! Lisäksi minua viehättää tuo lehti. Kennelin ympäristöstä voisi olla enemmän tietoa.

Arvosana: 8½

Muuta: Vuhkennu on Y-työläinen kanssamme. On linkittänyt meidät ja toivon todellakin lisää hoitajia tuolle upealle paikalle.Kirishima (Fantasia-Roolipeli)

Omistajan esittely: "KiriShima on saari keskellä tuntematonta. Saari kuitenkaan ei ole itsestään tyhjää täynnä vaan se pursuaa elämää erikoisista lajeista joita ei kenties missään muualla ole kokaan aijemmin ollut. Hahmojen pelaajilla on mahdollisuus vapaaseen elämään normaalia elämää käyvästä koululaisesta saaren mahtavimman klaanin perustamiseen koko elämänsä käyttävään pahaan olentoon.
Paikan ylläpitäjänä toimii Chibi ja paikka on ollut Suomen kansan käytettävissä 7.6.-07"

Arviomme: Mahtavan omaperäinen roolipeli, joka sijoittuu tuntemattomalle saarelle täynnä magiaa. Peli on hyvin vapaamuotoinen ja voit tehdä hahmostasi sellaisen kuin haluat!

Arvosana:10- (-, koska ei ole kotisivuja, vaan peli on kokonaan foorumissa)

Muuta: Y-työssä. Linkittänyt meidät takaisin.

Eläinhoitola Moonrays  (virtuaalikenneli)

Omistajan esittely: ~tulossa~

Arviomme: Kivan simppeli paikka. Suosittelen kaikille lämpimästi. Eläimet ovat myös todella suloisia ja ylläpitäjä mukava.

Arvosana: 9-

Muuta: Y-työssä, linkitti meidät.


Minto-Lolly  (Kaohoitola)

Omistajan esittely: ~tulossa~

Arviomme: kivan pirteä ulkoasu, ja vaikka henkilökohtaisesti vihaan webbisivua, on Minto-Lollyn ulkoasu miellyttävä.

Arvosana: 9+

Muuta: Y-työ, linkittänyt meidät

Roolipeli Pimeys (Fantasia-roolipeli)

Omistajan esittely: Vuoden 2008 helmikuun alusta lähtien on roolipeliPimeys pyörinyt. RoolipeliPimeys, on fantasia roolipeli, jossa sinun on valittava haluatko liittyä Gougran, pahan johtajattaren vai Lighmoonin, hyvän johtajattaren joukkoihin. Jos liityt niin Pimeydessä on käytävä ainakin kerran kuukaudessa.

Arviomme: Jotkin asiat muistuttavat hiukan meidän ropeamme, mutta muuten ihan kiva paikka. Darky ei pidä ulkoasusta...

Arvosana: 8 (Koska emme pidä ulkoasusta, ja tarinassa on paljon yhtenäisyyksiä meidän ropemme kanssa.)

Muuta: Linkittänyt meidät. Darky on Gougra.
Omistajan esittely: Hoitolassani hoidetaan keijuja, niitä hoidetaan pitkälti samalla tavalla kuin kaoja.

Arviomme: Paljon kuvia ja keijuhoitola on minulle uutta, mutta toimivaa. Keijut ovat suloisia ja ylläpitäjä mukava.

Arvosana: 9-

Muuta: Linkittänyt meidät. Darky hoitaa tuolla nimimerkillä Darky.Omistajan esittely: Pimeyden valtakunta on fantasiarope, jossa ei hyvä ja paha taistele, vaan kaikki ovat samalla tasolla. Tule ja tutustu.

Arviomme: Kiehtova paikka. Kaunis ulkoasu ja hieno idea. Toivon tälle paikalle menestystä.

Arvosana: 9+

Muuta: Darky aloittaa tuolla pelaamisen.

Create a Free Website