Two Ways

Yksi maa, yksi taistelu, kaksi kansaa

Hahmonteko ohjeet

Hahmopyynnöt

Hahmoa luodessa sinun on vastattava näihin kysymyksiin. Jos esimerkkiroolia ei ilmesty, me emme edes harkitse pyynnön hyväksymistä. Liittymislomake siis kopioidaan ja lähetetään foorumiin liittymispyynnöt-osioon täytettynä. Selvyyden takia älkää poistako lomakkeesta kaksoispisteitä tai mitään. Lisäksi teidän ei tarvitse kysyä lomakkeessa käykö tämä tai tämä, sillä ilmoitan kyllä siitä tarvittaessa. Lue ennen liittymistä säännöt foorumista, tai emme hyväksy sinua. Sulut saa poistaa lomakkeesta.

Minä (siis sinä itse)
Nettinimi: (Eli mitä nimeä käytät netissä)
Ikä: (Minkä ikäinen oikeasti olet? Ei pakko kertoa. Liian nuoria ei ole, mutta Esim. 7-vuotiaita mietin, sillä pelissä saatetaan tapella ja silloin voi tulla verta yms. Huom. darky ei ole lempeä soturi)
Esimerkkirooli: (Rooli siitä, kuinka hahmosi vaikka saapui Twowayhin tai Esim. Millaista elämää hän eli kotimaassaan. Tämän kirjoitat ohjeita pelaamiseen-osion ohjeiden mukaan!)

Hahmo (Siis hahmosi tiedot)
Nimi: (Hahmosi nimi. Saa kertoa koko nimen, mutta ei mielellään Johanna Minna A´la Anni Matintyttö. Eli järkeä nimiin eikä mitään liian vaikeita tai pitkiä. Tosin, jos tuossa kutsumanimi on Johanna, niin kaipa se kelpaa. Laita nimen perään hahmosi lempinimi tai kutsumanimi)
Ikä: (Hahmosi ikä)
Ulkonäkö: (mielellään kuva, joka saa olla luvallisilta sivuilta kopioitu)
Rotu: (Valitse mieleisesi lajit-osiosta. Voit myös luoda itse lajin. Lajin teko-ohjeet ovat lajit-osion lopussa.)
Menneisyys: (Eli missä hahmosi ennen asui, tapahtuiko hänen menneisyydessään jotain. Saa jättää myös aukkoja salaisuuksina tai muuna)
Luonne: (Millainen hahmosi on. Onko hän kiltti, ujo, rohkea?)
Hahmosi tavoitteet: (Mihin hahmosi pyrkii Twowayssa tai mikä on hänen toiveensa)

Toivoisin, että tekisitte hahmollenne omat sivut, joita sitten päivittelisitte, mutta ainakaan vielä se ei ole mikään välttämätön. Hahmosivulla olisi tiedot hahmostanne. Ehkä jopa pitemmin selitettynä. Lisäksi näille sivuille tulee hahmosi suhteet muihin pelaajiin, joihin hän pelin aikana tutustuu. Meistä olisi ihanaa jos vaivautuisit tekemään hahmollesi sivut. Jos kuitenkin se on sinusta hankalaa, voimme tehdä sinulle valmiit sivut, annamme sitten tunnuksen ja salasanan jonka jälkeen sivut ovat hallinnassasi. Neuvoa saa aina kysyä.

Ilmaisia kotisivutilan tarjoajia:

Webbisivu (Suomenkielinen. Helppo käyttää ja aika yksinkertainen. Olen tehnyt tällä parit sivut ja Rose on tehnyt myös yhdet)

Freewebs  (englanninkielinen, mutta minusta laadukkain tekosivu. Olen kerran tehnyt isot sivut, mutta laitoin sen tauolle ylläpidon kiireiden ja kävijöiden kiistojen takia)

Suntuubi (Suomenkielinen. En ole itse vielä tehnyt tällä sivuja)
 

                                                                                                                                                                                                                       

Create a Free Website