Two Ways

Yksi maa, yksi taistelu, kaksi kansaa

Yksi maa, yksi taistelu, kaksi kansaa.

Eli tänne laitan legendoja. Niitä syntyy pelin aikana niinkuin ennen peliäkin. Katso pääseekö sinun hahmosi joskus legendoihin:

1.Legenda: Kaiken alku- Muutama vuosi sitten kaksi siskosta kutsuttiin jumalallisten olentojen eteen. Heidän nimensä olivat Luna ja Rose. Heille annettiin maagisia voimia ja taitoa hallita niitä, mutta paha sai Lunan puolelleen. Luna alkoi käyttää voimiaan omien näkemyksiensä toteuttamisiin, vaihtoi nimensä Darkyksi ja jumalalliset olennot eivät voineet häntä estää: Hänen voimansa oli liian suuri. Vain hänen siskonsa, Rose, pystyi hänelle laittamaan edes jotenkin vastaan. Niimpä Rose loi muiden kanssa maailman, jonne Luna vangittiin. Hänen siskonsa jäi kuitenkin sinne hänen luokseen ja niin klaanit saivat alkunsa. Rose yrittää saada Darkyn antautumaan, mutta pahuus oli jo juurtunut.

2.Legenda: Viimeinen kyynel- Kun Darky vangittiin, hän joutui epätoivon valtaan. Hän tuli katkeraksi ja huomasi rakkauden vain pelkäksi uneksi. Jotta hän ei enää suostuisi uskomaan siihen, hän otti kyyneleensä ja vangitsi sen pieneen kristallipulloon. Se oli Darkyn viimeinen kyynel, joka oli hänen rakkautensa ja muiden hempeyksien lähde. Darky ei enää kyennyt rakastamaan ja anteeksianto oli vierasta hänelle.

Create a Free Website