Two Ways

Yksi maa, yksi taistelu, kaksi kansaa

Lajit- Monipuolinen kansamme

 Eli voit valita hahmollesi lajin täältä:


(Mallikuvia tulossa!)

Huomaa raidat käsissä ja jaloissa.

Ihmissusi- Ihminen, joka joka yö muuttuu karvaiseksi,  kävely muuttuu yöllä enemmän kumaraksi sekä hampaat kasvavat kuin pedolla. Päivällä hän on taas normaalin näköinen. Ihmissusi voi kommunikoida muiden susien kanssa sekä pystyy itsekin muuttumaan sudeksi, mutta vain kolmeksi tunniksi, sillä muuten hän ei enää voi muuttua ihmisennäköiseksi.

 
Noita- Noita hallitsee kahta elementtiä yhden sijaan, sekä omaa oman luudan tai jonkin muun millä lentää. Huom. Pelipaikka on vanhanaikainen, joten kukaan ei lennä pölynimurilla yms. Noita saattaa näyttää noidalta tai ei. Noita ei vanhene yhtä nopeasti kuin muut, vaan päättää itse vanhentuuko hitaasti vai ei. Kitenkaan kasvua ja ikääntymistä ei voi nopeuttaa.
  Tässä yksi esimerkki maageista, vaikka heidän pukeutumisensa on vaihtelevaa.
Maagi-  Mies tai nainen, jonka sydän omaa puoliksi hyvää ja puoliksi pahaa sydämessään. Näillä olennoilla on kyky muuttua joksikin eläimeksi. Ilmoittautuessasi voit ilmoittaa minkälaiseksi hahmosi osaa muuttua. (siis eläimeksi) Maagi voi muuttua valkoiseksi tai mustaksi maagiksi kokemuksiensa perusteella. Kaikki maagit ovat kuitenkin perusmaageja alussa, ellei sitten niiden vanhemmat ole molemmat olleet mustia, jolloin luonnollisesti vanhemmat ovat kai opettaneet lapselleen oman aatemaailmansa.


Musta maagi- Mies tai nainen, joka omaa pimeyttä sydämessään. Kyseisellä henkilöllä on paremmat mahdollisuudet päästä pimeyden klaaniin. Mustia maageja ei päästetä Valon riveihin. Musta maagi osaa muuttua joksikin mustaksi eläimeksi. Esim. Mustaksi sudeksi tai lepakoksi. Ilmoittautuessasi voit ilmoittaa, mikä eläin sinun maagillasi on.
 

Valkoinen maagi- Mies tai nainen, jonka sydän on täysin hyvä. Niitä ei päästetä edes lähelle Pimeyden klaanin aluetta, mutta Valo ottaa nämä henkilöt mielellään puolelleen. Valkoinen maagi voi muuttua joksikin valkoiseksi eläimeksi Esim. sudeksi, joka on valkoinen. Ilmoittautuessasi voit ilmoittaa eläimesi. Maagit voivat muuttua vain yhdeksi eläimeksi.

Tässä kaksi vampyyrin esimerkkiä. Vampyyrit pyrkivät siis olemaan mahdollisimman kauniita ja komeita vetääkseen puoleen uhreja.

Vampyyri- Vampyyrit varmaan kaikki tuntevat. He ovat yön lapsia, jotka tarun mukaan itse kuu loi kansakseen. Ilman aurinkoa kuitenkaan ei kukaan voi elää, joten vampyyrit alkoivat ottaa voimaa auringon lapsilta, joilla oli elämä. Nämä lapset olivat ihmisiä. Vampyyrit eivät kuitenkaan ime joka pelaajan veriä, vaan siitä voi sopia toisten pelaajien kesken, mutta eläimiä saa popsia jos haluaa. Vampyyrit eivät myöskään tuhoudu auringon valossa. Vampyyrit ovat poikkeuksellisen vahvoja, ellei jopa kauniita, mutta verenimijöitä on harvassa. Vampyyrit voivat harjoituksen kautta oppia piilottamaan hampaansa. Jos vampyyri puree uhria, voi vampyyri: a. vapauttaa myrkkyä hampaistaan, joka puuduttaa ja muuttaa toisen vampyyriksi. b.Tapaa imemällä henkilön kuiviin.

 

  Tässä kaksi esimerkkiä kentaureista.

Kentauri- Kentaureilla on vyötäröstä alaspäin hevosen ruumin ja siitä ylöspäin ihmisen ruumis. Kentaurit eivät ainakaan yleensä voi omata taikuutta, mutta joskus jollakin Darkyn ja Rosen amuletilla se huhujen mukaan on ollut mahdollista. Kentauri on tosin hyvin viisas eläin. Kentauri on huomattavasti viisaampi kuin muut olennot. Kentaurit eivät sitten keksi mitään keksintöjä ilman ylläopidon lupaa, sillä haluamme pitää Twowayn mahdollisimman alkuperäisenä, mutta kehitys voi joksus olla ihan hyväksi.

 

Tässä kaksi esimerkkiä keijuista. Pukeutuminen tapahtuu useimmiten luonnonläheisesti, mutta nämä kaksi yksilöä ovat pukeutuneet erikoisemmin. Mallit on tehnyt Josku. kiitos hänelle.

Keiju-Nuo kaikille tutut siipiveikkomme ovat täällä! Osaavat siis lentää ja parantaakkin. Itseään he eivät jostain syystä voi pientä pintahaavaa paremmin parantaa nopeasti. Parantaminen on heillä kuin amuleteissa, eli se näkyy sinisinä kpinöinä parantaessa. Jos keiju haluaa parantaa jonkun, hän koskettaa haavoittunuttta olentoa ja kuisaa "parane". Voimia heillä ei ole, paitsi jos he liittyvät klaaniin. Kun luot keijua, voit itse päättää, onko hänellä suipot korvat.

 

Tässä kolme esimerkkiä haltijoista. Ennen vanhaan haltioita vangittiin niiden kykyjen takia, mutta se on jo mennyttä aikaa.

Haltia-Hallitsevat maan voimaa ja ilman voimaa puolella teholla. Suipot korvat ovat näiden olentojen vakiovarustus. Useimmat käyttävät maan lähesiä asuja tai kaapuja, mutta poikkeuksiakin on. Osaavat kommunikoida eläinten kanssa. Eivät pidä tulesta, eivätkä siis pysty hallitsemaankaan sitä. Maan voimat ja ilman voima puolella teholla aiheuttaa sen, ettei haltija voi hallita muita voimia, paitsi tietenkin klaaniin liittyessään.

 

 

Lisää lajeja tulee kenties, kunhan ylläpitäjien kokemus karttuu…

Saat myös laittaa vieraskirjaan oman lajiehdotuksesi, niin harkitsemme sen laittamista tänne.

Create a Free Website