Two Ways

Yksi maa, yksi taistelu, kaksi kansaa

Alku

Kun hahmosi joutuu Twowayhin tavalla tai toisella, hän alkaa tietenkin tutkia varmaan, missä on. hahmosi voi haastatella jotain sivuhahmoa, Esim. Jotakuta olematonta välimaalaista, jonka itse keksit väliaikaisesti 8Näistä ei tarvitse esittelyjä, paitsi jos tuo alkaa kulkea mukanasi)

Lisää kysymyksiä ja vastauksia

Mihin klaaniin hahmoni kuuluu alussa?
-
Ei mihinkään, vaan hän asuu välimaalla, maalla, joka ei kuulu kummallekkaan klaanille.

Miten pääsen klaaniin?
-Järjestämme haun klaaneihin, jolloin voit hakea klaaniin. hakuajoista tulee tietoa ajankohtaisempana aikana.

Miten nousen klaanissa?
-Voit saada suuremman arvon palvelemma johtajaa uskollisesti tai teet hänelle suuren palveluksen.

Klaaniin tulo

Kun hahmosi hakemus hyväksytään, roolipelaat hahmosi klaaninjohtajan linnaan ja puhuttelet johtajaa. Johtajatar mumisee muinaisia kieliä, jolloin sinulle tulee ensin kuuma ja sitten kylmä. Sytyt joko valkoisiin tai mustiin liekkeihin, siippuen klaanista. Jos liekit huomaavat sinussa jotain epäilyttävää tai muuta sellaista, ne polttavat poroksi. Muussa tapauksessa ne hiipuvat, kunnes sammuvat.

Tämän jälkeen Darky/Rose antaa sinun koskettaa kiveä, jonka myötä saat klaanin tunnusvoiman käyttöösi. Lue kyseisistä voimista magia-osiosta.

Pimeyden klaanilaisille annetaan uusi musta/tumma vaatekerta, jota käyttävät klaanin palveluksessa. Valon klaanille puolestaan valkoinen/vaalea. Puvun saa päälleen ajatuksen voimalla, jolloin vaalea/tumma usva peittää sinut ja vaatteet ilmestyvät päällesi. (vaatteet voit tehdä itse www.elouai.com tai pyytää meitä tekemään sen.)Pimeyden klaani

Johtaja: Ruhtinatar Darky
Tavoite: Alistaa kansoja ja osoittaa muille heidän näkökantansa oikeiksi.
Näkökannat: Heillä ovat rangaistukset kovat ja heidän joukossaan pärjäävät vahvat kaikista parhaiten. Darkyn mukaan jokaisen asiat ovat omia, eikä kenellekkään kerrota suunnitelmista kuin vain se oma osa.
Liittyminen: Klaaniin eivät voi liittyä valkoiset maagit. Klaaniin voi liittyä kun Darky hakee voimia riveihinsä. Liittymisohjeet ja lomake on saatavana foorumissa kun sen aika on.
Voimat: Pimeyden elementti ja Puhtaan pimeyden voima tulee vasta kun on todella paljon Darkyn suosiossa. Darky on kehitellyt peikkoja, jotka toimivat tahdottomina, mutta voimakkaina sotureina. Peikkoja voivat saada myös vaikutusvaltaiset olennot Darkyn riveistä. Peikot eivät ole mitään kaunosieluja, vaan ne suorittavat vain annetut ohjeet.

Pimeyden klaanin tunnus:

Valon klaani

Johtaja: Valtiatar Rose
Tavoite: Saada estettyä Pimeyden klaania pääsemästä ulos TwoWayn maasta ja estää näitä toteuttamasta aikeitaan.
Aatemaailma: Että kaikissa on hippu hyvää ja kaikki ovat pohjimmiltaan hyviä. (Darky on kommentoinut tätä seuraavasti: "Jos meissä kaikissa olisi hyvää, miksi sitten soditte ja hangoittelette meitä vastaan?")
Voima: Valon elementti. Puhdas valo tulee vain niille, joihin Rose todella luottaa.
Liittyminen: Rose hakee klaaniinsa väkeä samoihin aikoihin kuin Darkykin. Tietoja Foorumissa kun hakemisen aika on.

Klaanin tunnus:

Create a Free Website